Actuonix PQ12-63-12-S, Ultra Küçük Lineer Aktüatör - Limit Switch, 12V, 15g
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar (0)
-
Actuonix PQ12 Ailesi Ultra Küçük Lineer Aktüatör - Rod ( Piston ) Yapılı Limit Switchli ( -S ), 12V, 20mm-strok, 63:1, 19 gram
Actuonix PQ12 Ailesi, Actuonix lineer aktüatörlerin (linear actuator) en küçükleridir ve sadece 19g ağırlığındadır. Sahip olduğu ultra küçük boyutlarıyla medikal ekipmanlar, havacılıkla ilgili cihazlar, özel endüstriyel uygulamalar, hobi ve robotik uygulamalarıda beklentinizi karşılayabilir! Actuonix Motion Devices ürünleri birçok OEM üreticinin kalitesi ve uzun ömürlü olmalarıyla güvendiği doğrusal aktüatör-motor ürünleridir.
PQ12-S serisi özellikleri ve yetenekleri :
i)
PQ12- S, limit switch (anahtar) içermektedir. Aktuatör, stroke hareket mesafesine 1mm kalana kadar hareket edebilir; bu mesafeye ulaştığında ise limit anahtar şaft hareketini durdurur. Dahili diyotlar ters öngerilim oluşumunu önler. Limit anahtarların hareketi hangi noktada durduracağı fabrikasyon olarak ayarlanmıştır.
ii)
Dahili diyotlar aktuatör şaftının limit anahtardan ters yönde uzaklaşmasına imkan sağlarlar. Motor güç pinlerine (2 ve 3) voltaj uygulandığında aktuatör uzar. Kutuplama terslendiğinde ise kısalır. Bu işlem, DPDT (iki kutup iki atım) anahtar, röle veya H-köprü devresi kullanılarak başarılabilir.
iii)
PQ12-S serisi aktuatörlerin Actuonix motor kontrol kartlarıyla (LAC kartı) uyumlu DEĞİLDİR!
iv)
PQ12- S konnektör uçları:
1‐ Limit anahtarı algılama (Tercihe bağlı)2‐ Aktuatör motor gücü3‐ Aktuatör motor gücü4‐ bağlantı yok5‐ bağlantı yokv)
Actuonix'in tüm doğrusal aktuatörleri, DC voltajdan doğrusal hareket üretmek için PMDC motor tarafından sürülen bir vida mili (lead screw) kullanır. Enerji kesildiğinde, aktuatörler pozisyonlarını koruyacaktır. Dahili direnci yenecek kadar büyük bir kuvvet uygulanırsa, aktuatör tersine sürmeye maruz kalacaktır.
vi)
Aksesuarlar (ayrıca temin edilmesi gerekmektedir)
PQ12-S Lineer Aktüatör ÇeşitleriBu ürün PQ12-63-12-S :
PQ12-63-12-S PQ12 63 12 S Rod Tipinde, ultra küçük ve sadece 15g 63:1 redüksiyon oranına sahip
12V Nominal gerilim ile çalışan Kontrol: limit anahtar (limit switch) ile sağlanmakta
Diğer SeçeneklerRedüksiyon oranı 30:1 63:1 100:1 Çalışma Voltajı
6V √ √ √ 12V √ √ √
PQ12-S Lineer Aktuatör Ailesi Özellikleri ( ÖZET )Redüksiyon Oranı Opsiyonları 30:1 63:1 100:1 Tepe Güç Noktası 15N @ 15mm/s 30N @ 8mm/s 40N @ 6mm/s Tepe verimlilik noktası 8N @ 20mm/s 12N @ 12mm/s 20N @ 8mm/s Maksimum Hız (yüksüz) 28 mm/s 15 mm/s 10 mm/s Maksimum Kuvvet 18N 45N 50N Maksimum Yanal Kuvvet 5N 10N 10N Tersine sürme Kuvveti 9N 25N 35N Strok Opsiyonları 20mm Voltaj Opsiyonları 6V / 12V Stall akımı 550mA / 210mA Çalışma Sıcaklığı –10°C to +50°C Kütle 19g Tekrarlanabilirlik ±0.1 Mekanik Backlash 0.25mm Gürültü 55dB ( 45cm de ) IP koruma sınıfı IP-54 Feedback Pot ( -P ) 5kΩ±%50 Maksimum Sızıntı Akımı 8uA Maksimum duty cycle %20
Çizim
BağlantılarPQ12 Serisi Aktüatör Datasheet: PQ12 Datasheet
PQ12 Serisi 3D Model: PQ12 3D Model